top of page

Leverancier

Allround Meubelspuiterij Kei Coatings maakt gebruik van

hoogwaardige kwaliteitsproducten van Zweihorn.Zweihorn staat voor een grote productverscheidenheid, innovatie en klantenservice. Als toonaangevende fabrikant van producten voor de veredeling van houtoppervlakken was en is het zijn doel, de pracht en duurzaamheid van hout te behouden. De producten zijn bovendien gegarandeerd door het volgens
DIN ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem. Zweihorn betekent echter ook innovatie.
Tot de succesvolle productnoviteiten die zich op de markt gevestigd hebben, behoren onder andere het eerste kleurlakmengsysteem voor de ambachtelijke houtbewerking en de eerste blanke grond- en deklak zonder formaldehyde die tevens voldoen aan onderstaande controlenormen.

Controlenormen:

  • Moeilijk ontvlambaar naar DIN 4102-B1 (bevat enkel moeilijk ontvlambaar op moeilijk ontvlambaar houtspaanderplaten – ook gedefinieerd – DIN 4102-B2).

Vergunning:

  • Bouw- en woningtoezicht Nr. Z-PA-III 2.3011
  • DIN 68861, Deel1, Belastinggroep B
  • DIN 53160 Speeksel- en zweetvast (geschikt voor kinderspeelgoed)
  • EN 71-3 (bevat geen oplosbare zware metalen; geschikt voor kinderspeelgoed)
  • DIN 68861, Deel 2, CL-T9: Belastinggroep B CL-T8: Belanstinggroep C (slijtvastheid).
  • In de levensmiddelensector toegelaten (zoals gestipuleerd in § 31, hoofdstuk 1, Wetgeving omtrent       levensmiddelen en gebruiksvoorwerpen).
     

Uiteraard staat de toepassingsadvies door de deskundige Zweihorn adviseurs garant voor een succesvolle samenwerking met Allround Meubelspuiterij Kei Coatings.

Onze lakken
Door onze samenwerking met de meest vooraanstaande producenten van lakken en beitsen kunnen wij u lak afwerkingen bieden welke een zeer hoge bescherming bieden tegen krassen, hitte en vocht. Hierbij werken wij uitsluitend met lakken welke zijn ontwikkeld voor toepassingen op meubels.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bieden van de meest vernieuwende lak afwerkingen. Niet alleen op het gebied van kleuren, door onze computer gestuurde mengmachines beschikken wij over vele tienduizenden mogelijke kleuren, maar ook op het gebied van speciale effecten. Tevens kunnen wij in samenwerking met u een eigen kleur of beitskleur samenstellen.Zo kunnen wij uw gebeitste en in kleur gespoten meubelen voorzien van een lakafwerking zonder glans tot het welbekende hoogglans. Zo kunnen gebeitste meubelen worden voorzien van een natuurlak waarbij de originele uitstraling van het meubelstuk behouden blijft, maar deze wel de bescherming van een blanke biedt.


Bij Kei Coatings worden hoogglans afwerkingen overigens middels een eigens ontwikkelde procedure aangebracht waarbij deze voor uitlevering handmatig volledig worden gepolijst, hierdoor kan worden gegarandeerd dat deze zijn glans vele jaren zal behouden en zeer krasvast is. 

Milieu
Bij Kei Coatings wordt er zeer zorgvuldig omgegaan met de milieubelastende materialen. U kunt hierbij denken aan spuitcabines welke zijn voorzien van de meest moderne filteringtechnieken en energie besparende verwarming. Tevens worden vele grondstoffen geregenereerd waardoor de afvalbelasting geminimaliseerd kan worden.

  • facebook-square
bottom of page