top of page

Meubelspuiterij

Het is nog kort geleden dat Meubelspuiterij Kei Coatings is gestart met het aanbieden van professioneel spuitwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Door de jarenlange ervaring en de zorgvuldig geselecteerde staf staat Kei Coatings hoog in het vaandel bij verschillende bedrijven. Wij hebben ons vanaf het begin gericht op hoogstaand, innovatief en kwalitatief lakwerk op elke denkbare ondergrond, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Onze opdrachtgevers kunnen dan ook worden gevonden in vele vakgebieden waaronder meubelmakers, interieurbouwers, architecten en woningbouwcorporaties.Tevens bieden wij particulieren de mogelijkheid zelfgemaakte meubelen, bestaande keukens, radiateurs, eethoeken, stoelen, tafels, en alle andere denkbare meubelstukken te voorzien van een nieuwe kleur of beschadigingen te repareren.Door de ervaring op het gebied spuiten, kunnen wij u voor elke situatie de passende lakafwerking aanbieden, ook wanneer dit in een kort tijdsbestek moet gebeuren. Geen enkel materiaal, ondergrond of afwerking is hierbij voor ons een probleem. Zijdeglans, natuurlak, hoogglans, structuur, welke afwerking u ook kunt bedenken, wij bieden u de mogelijkheid deze vaak exclusieve afwerkingen in uw eigen interieur te creëren.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom onze spuiterij te bezoeken en uzelf te overtuigen van de geboden kwaliteit middels de steeds wisselend aanwezig zijnde meubelen en opdrachten.


Graag bezoeken wij u tevens geheel vrijblijvend om u te informeren over de talloze mogelijkheden en u te voorzien van een goed en passend advies. Wij bieden u vakwerk voor betaalbare prijzen, echter kunnen wij u alleen met een goede beoordeling van de meubelstukken voorzien van een goed advies.

 

'U kent uw smaak als geen ander'

U bent uitgekeken op de uitstraling van uw bestaande meubelen? U heeft zojuist een huis gekocht maar de kleur van de keuken past niet bij uw eigen interieur, uw familiestukken zijn door slijtage toe aan een renovatie. Vergeet het om uw ouder meubels te verkopen en iets nieuws te kopen. Bij Meubelspuiterij Kei Coatings bent u gegarandeerd goedkoper uit en heeft u een keuken/interieur die kwalitatief goed is afgewerkt. Kei Coatings geeft uw meubels, keuken en gehele inrichting een nieuwe uitstraling. Laat u via de foto’s op de site inspireren door enkele van de talloze projecten welke door ons zijn uitgevoerd.

In een interieur dient te worden geleefd, hierdoor is slijtage van meubelen een onvermijdelijk gevolg. Om toch zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw meubels worden door Allround Meubelspuiterij Kei Coatings uitsluitend producten van topkwaliteit gebruikt.Allround Meubelspuiterij Kei Coatings – Voor het betere vakwerk!

  • facebook-square
bottom of page