top of page

Diensten

Met de machines die wij bij Kei Coatings gebruiken is het mogelijk om allerlei ondergronden te voorzien van de door uw gewenste kleur en/of effect. Bijna geen enkel materiaal is voor ons een probleem. U kunt hierbij denken aan:


- Zijdemat
- Zijdeglans
- Krasvast,
- Mat
- Hoogglans
- Speciale effecten (vintage)

Voor Kei Coatings gaat niets te ver, u komt met een vraag wij met de oplossing.

Zo werken wij met de beste lakleverancier van Nederland. Dit waarborgt een zeer hoge mate van kwaliteit en ondersteuning van onder ander grondmateriaal tot eindafwerking en verpakking. Voor meer informatie kunt u kijken onder de kop ‘leverancier’.

Haal & Breng service

Bij Kei Coatings is het mogelijk om uw producten te laten ophalen en weer te laten bezorgen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het demonteren en monteren van uw meubilair. Daarom geven wij u ook prijs en kwaliteit garantie. Dit houdt in dat wij in overleg minimaal 20% procent lager in prijs voor u kunnen betekenen dan gespecialiseerde bedrijven en 100% kwaliteit garantie kunnen stellen.
 

Non painting

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen produceren wordt er gewerkt met de best aangeschreven leveranciers van spuit apparatuur. Zowel in de voorbereiding, spuiten en afhandeling gebruiken wij alleen de beste producten.

In de spuiterij gebruiken wij diverse soorten spuiten zoals Airless, Airmix, boven en onderbekerspuiten. Alles is aangepast aan de onderdelen of zaken die wij moeten behandelen. Polijsten en poetsen doen wij met 3M. Dit merk produceert de beste middelen om een top hoogglans te verkrijgen.


In samenwerking met de klant wordt er gezocht naar de beste mogelijkheden, met betrekking tot lak en kleur, waarbij u kunt kiezen uit een enorm assortiment. Alle identieke kleuren uit de waaiers van de bekende verfmerken beschikbaar voor al uw opdrachten in iedere glansgraad maar in ijzersterke 2 componenten lak o.a.: - Histor
- Flexa
- Sigma
- RAL
- Wynzonol
- Farrow & Ball
- Sikkens
- NCS en NCS SDesgewenst kunnen er ook speciale handkleuren gemaakt worden, identiek aan de geleverde kleurnummers. Door ons geavanceerd kleurbeheer systeem is het mogelijk op elk gewenst tijdstip eerder gebruikte kleuren exact te reproduceren.

Dus heeft u een aparte kleur gezien in een tijdschrift, laat het zien en wij mengen het voor u.
 

Afwerkingen

  • facebook-square
bottom of page